Uw product retourneren

Om een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending te regelen hanteren wij een retourprocedure. Deze bestaat uit twee soorten retour afhandelingen, namelijk:

  1. Retour van een ontvangen bestelling welke binnen 14 dagen door u wordt geretourneerd.
  2. Retour van een product voor garantie binnen de 2 tot 5 jaar garantietermijn.

Procedure retour sturen i.v.m. productgarantie binnen 2 of 5 jaar

De garantietermijn van alle producten gekocht bij Ledbuydirect BV bedraagt 2 tot 5 jaar. Indien een door u gekocht product defect is geraakt, dient u de volgende procedure te volgen:

Vraag een retournummer aan via het onderstaande retour formulier en vermeld duidelijk de reden van retour.
Vul de retouraanvraag volledig in. U wordt vervolgens per email op de hoogte gehouden.
De kosten van de retourzending en vervang/montage kosten en risico’s zijn volledig voor rekening van de koper tenzij anders overeengekomen. Franco of rembourszendingen worden niet aangenomen en retour afzender gestuurd.
Schrijf het retournummer dat u na beoordeling van ons ontvangt duidelijk op het pakket, u kunt nu het pakket versturen mits het voldoet aan de volgende eisen:

  1. De producten dienen degelijk verpakt te worden in een omdoos.
  2. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen).
  3. Op de buitenzijde van het pakket dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is, wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd!

Na ontvangst van pakket, zullen wij uw retourzending zo spoedig mogelijk behandelen en u hiervan per e-mail op de hoogte houden. De kosten voor de retourzending, vervang/montage kosten en de risico's zijn volledig voor rekening van de koper.

 

Opnieuw leveren

Als het geretourneerde product door Ledbuydirect BV defect is bevonden en onder de garantie valt, zullen wij u indien nog leverbaar hetzelfde en anders een gelijkwaardig nieuw product leveren op kosten van Ledbuydirect BV. 

Retour formulier